המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה. 2 מוסיפים את הירקות, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים שמן זית ומיץ לימון. 3 מוסיפים את העלים, מערבבים ומגישים. * להגשה עם קבבים, כמו בסרטון: מערבבים חצי קילו בשר טחון עם מלח, בצל ו/או שום קצוצים ועשבי תיבול קצוצים דק לפי הטעם. לשים היטב בידיים. יוצרים קציצות (עגולות או מאורכות) וצולים משני הצדדים על מחבת פסים מלוהטת היטב ממש לפני הישיבה לשולחן. * אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהל האקדמיה של בולטהאופ בנמל תל אביב. |