נאגטס עוף כמו במקדונלד'סזאת אומרת קצת יותר בריאים, הרבה יותר טעימים ופי אלף יותר עסיסיים ושווים מאלה שאוכלים בחוץ. השבת הזו מפנקים את הילדים עד הסוף, באדיבות זוכת "מאסטר שף" נוף עתאמנה אסמעיל
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :לכ-40 נאגטס:
לבלילה ולטיגון:
אופן ההכנה:1 מערבבים את העוף הטחון עם שאר המרכיבים ולשים מעט. 2 מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים מהתערובת נאגטס קטנים. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מעבירים את התבנית למקפיא לשעה, כדי שהתערובת תתייצב. 3 מכינים קערה עם קמח וקערה עם ביצים טרופות, טובלים את הנאגטס בקמח, בביצים הטרופות ושוב בקמח ומסדרים שוב על נייר האפייה. בשלב הזה אפשר לטגן את נאגטס, או לחלופין להחזיר אותם למקפיא להתייצבות מוחלטת ואז להעביר לשקיות אטומות ולשמור בהקפאה. 4 אם רוצים להמשיך בהכנה, מטגנים את הנאגטס בשמן עמוק וחם כ-4 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים. מעבירים לנייר סופג. 5 מגישים מיד עם קטשופ, מיונז, פלחי לימון או כל מטבל שאוהבים. >> ועוד לא התאוששנו מהעוף בציפוי פלאפל שנוף הכינה לנו לפני שבוע |