מתכונים לראש השנה
1 משרים את גרגירי החומוס בהרבה מים למשך הלילה.
2 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות, יוצרים כדורים קטנים ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
3 הרוטב: מחממים את השמן ומטגנים את השום. מוסיפים את העגבניות והגמבות ומטגנים כמה דקות נוספות. מוסיפים את החומוס, הכוסברה והתבלינים ומכסים במים.
4 מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.
5 מוסיפים את הקציצות לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד שעה נוספת, עד שהחומוס מתרכך והרוטב מצטמצם.