המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 קוצצים את הבצל, מגררים את הגזר וחותכים את הדלעת, הסינטה והפרגית לקוביות קטנות. 2 מטגנים בסיר סוטאז' את הבצל, הבשר והפרגית כ-6 דקות, תוך כדי ערבוב. >> מתכונים לפסח 3 מוסיפים את כל התבלינים היבשים מלבד מקל הקינמון ומערבבים. 4 מוסיפים לסיר את האורז ומעליו מסדרים את הגזר, הדלעת, מקל הקינמון ורכז הרימונים. מעל הכל מפזרים חמוציות. 5 מוסיפים בזהירות את המים הרותחים ומנמיכים את האש. 6 מבשלים 25 דקות בכיסוי מלא, ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות. מפזרים עוד חמוציות לפני ההגשה. |