1 מחממים תנור ל-180 מעלות. קוצצים את הבצל והשום. אם הפטריות גדולות מדי - חותכים אותן לרבעים. אם הן ממש קטנות משאירים אותן כמו שהן. חותכים את הפלפלים לקוביות של 2 ס"מ.
2 מחממים חצי מכמות השמן בסיר שמתאים לכיריים ולתנור. מטגנים את קוביות הבשר בסבבים, עד שהן זהובות מכל הצדדים (בערך 5-6 דקות). מעבירים לקערה ושומרים בצד.
3 מוסיפים את שאר השמן לסיר. מוסיפים בצל, שום, פטריות ופלפל אדום ומטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב בערך 5 דקות, עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את קוביות הבשר פנימה. מוסיפים קמח ופפריקה מתוקה וחריפה ומערבבים כדקה. מוסיפים קורט סוכר ואת הקימל הטחון ועלי הדפנה.
4 מוסיפים פנימה תוך כדי ערבוב את הציר. קוצצים את העגבניות ומוסיפים גם אותן עם נוזלי השימור. מכסים ומביאים לרתיחה. טועמים, מתקנים תיבול במלח ופלפל ומעבירים לתנור החם (אם אין מספיק נוזלים, מוסיפים קצת ציר). אופים שעתיים עד שהבשר רך מאוד (אם מכינים לשבת אפשר גם להעביר לפלטה).
5 מכינים את האורז לפי ההוראות על האריזה. מגישים את הגולאש על מצע אורז חם ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
* המתכון יעבוד נהדר גם עם אורז בסמטי ואורז יסמין.