1 קוצצים דק את הצ'ילי, הג'ינג'ר והבצל וכותשים את שיני השום.
2 מערבבים בקערה את השמן עם כל התבלינים, הצ'ילי, הג'ינג'ר, הבצל והשום.
3 חותכים את הגזר לגפרורים ושומרים בצד.
4 מעבירים את תערובת השמן והתבלינים לסיר ומטגנים בה את האורז. מוסיפים את הגזר ופולי הסויה.
5 מוסיפים מים רותחים וחלב קוקוס, מערבבים ומנמיכים את האש.
6 קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לסיר. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים כ-25 דקות.
7 לפני ההגשה גורסים את הבוטנים הקלויים וקוצצים את הכוסברה. מפזרים על האורז ומגישים.