1 מחממים שתי כפות שמן בסיר בינוני, ומטגנים את קוביות העוף עד שהן משנות צבע. מוצאים לצלחת.
2 מוסיפים את שתי הכפות הנוספות של השמן לסיר ומטגנים-מאדים את הבצל כ-8 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהוא מתרכך ומתחיל להזהיב.
3 מוסיפים את הגזר, הקישוא, השום והתבלינים ומטגנים תוך ערבוב 5-10 דקות, עד שהירקות מתרככים.
4 מוסיפים את הפתיתים, המים הרותחים וקוביות העוף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
5 מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות.
6 מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את האפונה, הפטרוזיליה והבצל הירוק. מערבבים, מחכים 5 דקות ומגישים.
>> עוד מתכונים בפחות משעה