אורז עם ירקות ונקניקיותגם אורז, גם נקניקיות וגם חצילים, שעועית ירוקה ואפילו אדממה - כולם מתבשלים ביחד בסיר אחד והופכים להיות מנה שהיא בעצם ארוחה שלמה. איך אנחנו אוהבים מתכונים כאלו
| mako אוכל
| פורסם 19/04/15 10:30
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר עם שמן זית את הבצל עד שהוא מזהיב - לא מוותרים ונותנים לו לפחות 6-7 דקות בסיר תוך כדי ערבוב, עד שהוא תופס צבע עמוק. 2 מוסיפים את החציל (אם צריך אפשר להוסיף עוד קצת שמן) ומטגנים, תוך כדי ערבוב כ-5 דקות נוספות. מוסיפים לסיר גם את הנקניקיות, השום והג'ינג'ר, ומטגנים כ-2 דקות. 3 מוסיפים את האורז המסונן ומערבבים אותו עם הירקות שבסיר. מוסיפים גם את השעועית הירוקה והאדממה. מוסיפים 3 וחצי כוסות מים רותחים. מביאים לרתיחה, ממליחים, מוסיפים שמן שומשום ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות, עד שהמים נספגים כולם. מכבים את האש ונותנים לתבשיל לעמוד עוד 15 דקות לפני שפותחים את המכסה. >> בשבוע שעבר הכנו קציצות תירס ופרגיות> הכירו את פלורה - פיצרייה חדשה בירושלים |