קציצות תוניסאיותאוהבים קציצות? אנחנו מניחים שכן, אחרת לא הייתם כאן. השאלה היא האם אתם מכירים את קציצות הכפיתה המופלאות, שהגיעו אלינו באדיבות העדה התוניסאית. לא, כי ממש כדאי שתכירו
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 08/06/17 07:45
|
המצרכים (3 מנות):לקציצות:
לטיגון:
אופן ההכנה:1 לשים היטב בקערה גדולה את כל מרכיבי הקציצות עד לקבלת מסה אחידה (אם היא לחה מעל הרצוי ניתן להוסיף עוד פירורי לחם). 2 מעבירים את הקערה למקרר ל-10 דקות. >> למה שלא תגישו את הקציצות עם הפרנה האלה? 3 מחממים את השמן במחבת רחבה ויוצרים קציצות מעט שטוחות. 4 מטגנים היטב משני הצדדים ומעבירים לנייר סופג. * מומלץ להגיש על צלחת קוסקוס עם מרק או עם לימון ליד. |