לביבות קישואים וקשקבלשלא תבינו לא נכון, תפוחי אדמה הם החיים שלנו, אבל בחג הלביבות הרשמי כדאי מדי פעם גם לגוון עם עוד ירקות, והלביבות האלה עושות את העבודה. המלצה שלנו – לאכול איתן עם יוגורט![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים (18 מנות):15-20 לביבות:
אופן ההכנה:1 מגררים בפומפייה קישואים/זוקיני ובצל. 2 מעבירים את הירקות המגוררים לקערה ומערבבים עם ביצה, בצל ירוק וקמח. 3 מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מוסיפים לתערובת מלח ופלפל שחור, מערבבים שוב ומכסים ומעבירים למקרר להתייצבות למשך כ-15-20 דקות. 5 מחממים מעט שמן במחבת רחבה. 6 יוצרים לביבות קטנות מהתערובת ומטגנים כל לביבה 3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות. 7 מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מכירים את הטיפ לטיגון לביבות של שמואל משה? 8 מגישים חם עם קצת יוגורט או צזיקי בצד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |