1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, אבקת סוכר, וניל ומלח, ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה.
3 מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה, ומערבלים עד לקבלת בצק פירורי.
4 מוסיפים את השמן וממשיכים לערבל עד שמתקבל בצק אחיד ונעים.
5 יוצרים כדורים בגודל אגוז מלך ומניחים על התבנית.
6 פוחסים מעט את החלק העליון של העוגיות.
7 אופים כ-15-20 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות מעט, נסדקות ותופחות.
8 מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומגישים.
טיפים:
• שומרים את העוגיות בצנצנת אטומה עד שבוע.
• חשוב לא לוותר על אבקת הסוכר בהגשה.
>> לבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בפעם הקודמת הכנו עוגת שוקולד טבעונית