לחם עגבניות מהיראין לכם כוח להכין לחם שמרים? לארז קומרובסקי יש בדיוק את המתכון בשבילכם - ללא שמרים, עיצובים והתפחות - ללחם עגבניות משגע עם אורגנו וגבינת פרמזן |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים ומרפדים תבנית לחם או תבנית גדולה של תנור בנייר אפייה. 2 בקערה מערבבים את הקמח עם המלח. מוסיפים את עלי האורגנו, שיני שום כתושות, עגבניות ושמן. 3 לשים את הבצק, רק עד שמתאחד. 4 מוסיפים את גבינת הפרמזן המגורדת ומערבבים היטב, רק עד שמתקבל בצק אחיד. 5 מעבירים את הבצק לתבנית הלחם ו"מפילים" אותו בעדינות על התבנית. מפזרים מעל מעט גבינת פרמזן מגוררת ואופים בתנור עד שהלחם אפוי ועושה צליל חלול כשנוקשים על תחתיתו, כ-50-55 דקות. ומניחים בצד לצינון. >> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד בננה>> אייל לביא מציג: המהפך של רוקח 73 |