המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה בינונית את הקמח התופח, המלח וזרעוני הכוסברה הכתושים. 2 בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החלב. 3 יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח. מוסיפים את העגבניות המגוררות, עלי הבזיליקום והפרמזן ומערבבים לבלילה אחידה. 4 מחממים מחבת על להבה בינונית- גבוהה. כשהמחבת לוהטת משמנים אותה במעט שמן זית ויוצקים כמות של כ-3 כפות מהבלילה. משטחים בעזרת צידה הקמור של כף לשכבה אחידה. 5 מטגנים את הפנקייק עד שצצות בועות, הופכים בעזרת מרית ומטגנים גם מהצד השני. מעבירים לצלחת ומטגנים את יתר הבלילה. >> בפעם הקודמת הכנו טארט תאנים אפוי בקרם שקדים |