מאפינס אגסים עם רויאל אייסינגכשחושבים על זה, זיגוג זה הכל בחיים. קחו לדוגמה את מאפינס האגסים האלה: עסיסיים, קלילים, מהירי הכנה - אבל מה שהופך אותם למושלמים זה קצת רויאל אייסינג מלמעלה. יאללה, הלכנו לזגג את היום הזה עם איזה מאפין
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 21/09/15 07:32
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
אני מאלה שתמיד נופלים עם אגסים. עד שכבר מתחשק לי לאכול אגס טרי, הוא מתגלה כקשה ומבאס או רך מדי ומטפטף; לכן לא פלא שהדרך היחידה שבה אני מסכימה לצרוך אגסים היא בעוגות, כשהם חלק ממשהו גדול יותר. המאפינס הבאים משלבים בתוכם קוביות אגסים עסיסיות וזיגוג מתקתק של רויאל אייסינג מתקשה. הם קלים ומהירים, ויכולים לתפקד כיופי של ארוחת בוקר מתוקה. המצרכים (12 מנות):למאפינס:
לרויאל אייסינג:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית שקעים. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס וטורפים רק עד שהתערובת אחידה. 4 חותכים את האגסים לקוביות קטנות ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד שהם מתפזרים בצורה שווה. 5 יוצקים את הבלילה לתוך השקעים. ממלאים עד 3/4 מגובה כל שקע. 6 אופים את המאפינס במשך 15-20 דקות או עד שהם תפוחים, זהובים ויציבים למגע. מצננים לחלוטין ומחלצים מהתבנית. 7 רויאל אייסינג: בקערית קטנה מערבבים יחד אבקת סוכר ומים לתערובת אחידה. התערובת צריכה להיות במרקם של טחינה סמיכה. אם היא דלילה מדי – מוסיפים עוד טיפה אבקת סוכר, ואם היא סמיכה מדי – מוסיפים עוד טיפה מים. מעבירים את הרויאל אייסינג לשק זילוף קטן ומזלפים על המאפינס. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בפעם הקודמת הכנו עוגיות ג'ינג'ר ומייפל>> והנה עוגת שמרים שתשמחו לפגוש אחרי הצום |