1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מפרקים את הברוקולי לפרחים ומפזרים בתוך תבנית פיירקס משומנת.
3 קוצצים את הבצל ושמים בקערה.
4 מוסיפים שום כתוש, ביצים, קוואקר, אבקת אפייה, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
5 יוצקים את התערובת על הברוקולי.
6 אופים 40-50 דקות, או עד הזהבה והתייצבות.
7 מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים.
טיפים:
* הפשטידה תישמר עטופה היטב עד 4 ימים במקרר.
* מומלץ להגיש חם.
* אם רוצים, אפשר להוסיף גבינה מגוררת לתערובת. כמובן שאז הפשטידה לא תהיה פרווה.