המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מפרקים את הברוקולי לפרחים ומפזרים בתוך תבנית פיירקס משומנת. 3 קוצצים את הבצל ושמים בקערה. 4 מוסיפים שום כתוש, ביצים, קוואקר, אבקת אפייה, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב לתערובת אחידה. 5 יוצקים את התערובת על הברוקולי. 6 אופים 40-50 דקות, או עד הזהבה והתייצבות. 7 מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים. טיפים: * הפשטידה תישמר עטופה היטב עד 4 ימים במקרר. * מומלץ להגיש חם. * אם רוצים, אפשר להוסיף גבינה מגוררת לתערובת. כמובן שאז הפשטידה לא תהיה פרווה.
מקרא:
![]() ![]() |