המצרכים :
לסירופ תפוזים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית של 20 על 30 ס"מ. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמנת מתוקה, וניל ומלח לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, סולת, קוקוס ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4 יוצקים את התערובת לתוך התבנית, מיישרים את החלק העליון ואופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. 5 מצננים בטמפרטורת החדר. בעזרת קיסם יוצרים חורים קטנים בחלק העליון של העוגה. 6 מכינים סירופ תפוזים: מחממים בסיר מיץ תפוזים, סוכר, קליפה מגוררת ומלח ומביאים לרתיחה. מוודאים שכל הסוכר נמס ומורידים מהאש. 7 יוצקים את הסירופ החם על העוגה הקרה ומניחים לה לספוג את כל הנוזלים. 8 מצננים שוב ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות סנדוויץ' אגוזים וחלבה>> איך ג'יימי אוליבר עשה לנו חשק לדייסה |