עוגת קוקוס, ריבת חלב ובננותז'אנר העוגות הבחושות הוא מהחביבים עלינו, בייחוד כשמוצאים את השילוב הנכון. אז מצאנו, בבקשה - עוגת קוקוס, ריבת חלב ובננות. רכה, מתוקה וכל כך קלה להכנה. אנחנו בהחלט מתכוונים להפוך אותה לקבועה אצלנו במטבח
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 21/12/15 12:17
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים מעט את התבניות. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, וניל, מלח, מים ושמן לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס טחון ומערבבים רק עד שהבלילה אחידה. 4 יוצקים כ-1/3 מהבלילה לתוך קערה נפרדת ומוסיפים פנימה את ריבת החלב. מערבבים עד שאחיד. 5 יוצקים את הבלילה הלבנה לתוך התבניות. מפזרים מעל קוביות בננה, ומעליה את הבלילה עם ריבת החלב. מיישרים את החלק העליון. 6 באמצעות סכין יוצרים צורת "שיש" בתוך העוגות. 7 אופים במשך 30-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא עם פירורים לחים. 8 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |