המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, מייפל, קליפה ומיץ תפוזים, מלח ווניל לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, קוואקר ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4 ממלאים את השקעים בבלילה עד 3/4 מגובהם. 5 אופים במשך 25-18 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים. 6 מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. * לגרסה בריאה יותר אפשר להמיר מחצית מכמות הקמח בקמח מלא.
לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |