המצרכים (8 מנות):לתבנית קוגלהוף 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, וניל, מלח, מיץ תפוזים, קליפת תפוזים ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה ודלילה. 3 מוסיפים קמח, קוקוס ואבקת אפייה וטורפים עד שמתקבלת בלילה אחידה. 4 יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 45-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. 5 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |