המצרכים :לתבנית בגודל 20*20 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 בקערה גדולה טורפים יחד חמאה, סוכר דמררה, סירופ מייפל, ביצים, וניל, מלח וחלב לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שאחיד. 4 מוסיפים שוקולד לבן ובננות ומערבבים בעדינות עד שהם נטמעים בצורה אחידה בתערובת. 5 יוצקים את התערובת בתבנית ומיישרים את החלק העליון. 6 אופים במשך 20-30 דקות או עד שהחלק העליון של הבלונדיז מזהיב והעוגה יציבה בשוליים, אך עדיין מעט רכה במרכז. 7 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות. 8 ממיסים את השוקולד הלבן ושמים בתוך שקית זילוף קטנה. מזלפים פסים דקים על גבי הבלונדיז. מגישים. >> סקונס מרציפן ושקדים של ארז קומברובסקי>> אוזני המן מנוקדות הכי מגניבות שיש |