המצרכים :לתבנית 20*20 ס"מ:
אופן ההכנה:1 שמים בקערה את החמאה, חמאת הבוטנים, הווניל והחלב, וממיסים במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מוסיפים לתערובת את אבקת הסוכר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. 3 מוסיפים את פצפוצי האורז והשוקולד הקצוץ ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 5 מקפיאים במשך 1-2 שעות או עד שהפאדג' קפוא ויציב לחלוטין. 6 חותכים לקוביות בגודל הרצוי ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו אוזני המן במילוי שוקולד-אגוזים וסוכריות צבעוניות >> בדקנו וזה עובד: פאדג' חמאת בוטנים ב-3 מרכיבים בלבד לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |