המצרכים :למלית חמאת הבוטנים:
לציפוי השוקולד (הקאפס):
אופן ההכנה:1 מכינים את מלית חמאת הבוטנים: מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, החמאה, המלח ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, ומניחים בצד עד להכנת הקאפס. 2 מכינים את קאפס השוקולד: קוצצים את השוקולד, שמים בקערה וממיסים במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים את כף השמן ומערבבים עד לאחידות. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט 3 מרפדים תבנית מיני מאפינס בעטרות נייר, ובעזרת מברשת קטנה מברישים את עטרות הנייר בשכבה דקה של שוקולד. מכניסים למקפיא למשך חצי שעה עד להתייצבות. 4 מוציאים את עטרות הנייר המצופות מהמקפיא, וממלאים במלית חמאת הבוטנים בעזרת שק זילוף. 5 יוצקים שכבה נוספת של שוקולד לכיסוי מוחלט, ומצננים במקפיא במשך כשעה. 6 מחלצים מהתבנית, מסירים את עטרות הנייר ומגישים מיד. * המתכון מספיק ל-15-20 יחידות בתבנית מיני מאפינס (24 שקעים). |