המצרכים :לתבנית בגודל 20X20 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 בקערה גדולה טורפים יחד חמאה, סוכרים, ביצים, וניל, מלח, קפה, הל וג'ינג'ר לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד. 4 מוסיפים שקדים או אגוזים ומערבבים לפיזור שווה בתערובת. 5 יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 6 אופים 20-25 דקות או עד שהעוגה מתייצבת, מזהיבה ויציבה למגע בשוליים, אך עדיין מעט רכה במרכז. 7 מצננים לחלוטין, חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים. • לגרסה בריאה יותר: אפשר להמיר 1/2 מכמות הקמח בקמח מלא. לבלוג של נטלי לוין - עוגיו.נט >>בשבוע שעבר הכנו עוגת וניל עם ריבה ופירורים, יצא מעולה>> אוהבים קינוחים? בואו נראה עד כמה |