השילוב של פסטה וגבינות תמיד מתקבל אצלנו באהבה בבית, והפשטידה הבאה מהווה ארוחת ערב לעתים קרובות למדי. שאריות פסטה מבושלת מכל צורה, כל הגבינות שיש בבית, כמה ביצים והופ לתנור – אחרי 30 דקות הריח כבר יקרא לכם. כל שנותר לעשות זה לחתוך סלט לארוחה שווה במיוחד. קדימה לעבודה!
המצרכים :
לציפוי (לא חובה, אבל מוסיף):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית פיירקס בינונית. 2 בקערה גדולה מערבבים יחד גבינה לבנה, גבינה צהובה, קוטג', גבינת פרמזן, שמן זית, ביצים, שום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לתערובת אחידה. 3 מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד שהכל אחיד. 4 מעבירים לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 5 מפזרים פירורי לחם ומזלפים מעט שמן זית. 6 אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת. 7 מגישים חם או בטמפרטורת החדר לצד סלט. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט אחרי פשטידת הפסטה והגבינות - הנה עוד מתכונים לשבועות |