המצרכים (15 מנות):ל-2 תבניות איגליש קייק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 2 טורפים בקערה את חלב הסויה והחומץ, ומניחים בצד לשתי דקות. 3 מוסיפים את השמן ורסק התפוחים ומערבבים בכף עץ. 4 מוסיפים את כל החומרים היבשים: הקמחים, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והקינמון, ומערבבים פנימה את האגוזים והשוקולד צ'יפס. 5 מחלקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, ומפזרים מלמעלה את השקדים. 6 אופים כ-40 דקות, ומיד מברישים בסירופ מייפל. המתכון לעוגה הטבעונית הוא של שף-קונדיטור אמיר שגב, הבעלים של קונדיטוריית גלי'ס - דברים שאבא שלי אופה בכפר סבא, טלפון להזמנות: 09-7670133. |