1 לשים יחד את כל חומרי הבצק למעט החמאה כ-6 דקות. מוסיפים את החמאה ולשים עוד כ-3 דקות, עד שהיא מתאחדת עם הבצק.
2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון ומתפיחים כשעה וחצי.
3 בינתיים מכינים את המילוי: מקפיצים את הפטריות במחבת לוהטת בחמאה המזוקקת עד שהן מזהיבות. מתבלים במלח, פלפל, תימין ושום. מעבירים את תערובת הפטריות למסננת ומניחים לה להתקרר לטמפרטורת החדר.
4 מחלקים את הבצק ל-20 כדורים ומתפיחים 30 דקות.
5 פותחים את כדורי הבצק על משטח מקומח לגודל של פיצה קטנה. מפזרים את תערובת הפטריות.
6 מחממים תנור ל-220 מעלות. מגררים פרמזן ואופים כ-15 דקות או עד שהבצק מזהיב.
>> בשבוע שעבר הכנו כדורי שוקולד וקוקוס