המצרכים :
אופן ההכנה:1 מניחים בסיר שיבולת שועל, חלב, סוכר, וניל, מלח. מבשלים על להבה בינונית כ-5 דקות, עד שמתקבלת דייסה סמיכה. מעבירים למקרר לצינון מלא. 2 מחממים תנור לחום של 170 מעלות. משמנים תבנית בינונית בחמאה ומצפים בסוכר. 3 מערבבים את הדייסה עם הבננות, השוקולד והאגוזים. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים בתנור כחצי שעה. 4 בוזקים סוכר חום מעל ומקרמלים בעזרת ברנר, או בתנור במצב גריל בחום גבוה למספר דקות. מגישים חם לצד גלידה. >> בשבוע שעבר הכנו עוגת נקטרינות מהירה>> פק"ל שבועות: פשטידה ב-5 מרכיבים |