עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה לימוניכל זמן הוא זמן טוב לעוגת ביסקוויטים, והקיץ הוא הזמן הטוב מכולם. אז קבלו אותה בגרסת "הקינוח המושלם ליום שרב": עוגה הכי קלה בעולם של פתי בר עם קרם לימון עדין, שאפשר להכין עם הילדים אבל הכי כיף לזלול לבד
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 29/07/21 07:31
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):לתבנית מרובעת בגודל 20*30 ס"מ:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 טובלים את הביסקוויטים בחלב קר ומסדרים בצפיפות בתחתית התבנית ליצירת שכבה ראשונה. 2 הקרם: מקציפים יחד במיקסר את השמנת המתוקה, הגבינה הלבנה, האינסטנט פודינג, אבקת הסוכר, תמצית הווניל והקליפה המגוררת עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט 3 יוצקים בערך שליש מכמות הקרם על שכבת הביסקוויטים ומיישרים. 4 טובלים ביסקוויטים נוספים בחלב ומסדרים בשכבה שנייה על הקרם. 5 יוצקים שליש נוסף מהקרם על השכבה השנייה ומיישרים. 6 טובלים ביסקוויטים נוספים בחלב ומסדרים בשכבה שלישית על הקרם. 7 מעבירים את יתרת הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות צפופות על הביסקוויטים. 8 מצננים במקרר במשך 5-6 שעות, ועדיף לילה שלם. 9 מקשטים במעט קליפת לימון מגוררת ומגישים. |