המצרכים (30 מנות):לעוגיות:
לקישוט והגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה. 2 במעבד מזון עם להב פלדה שמים את החמאה, הסוכר, הווניל, המלח, 2 סוגי הקמחים ואבקת האפייה, ומעבדים עד קבלת תערובת פירורית. 3 מוסיפים טחינה וממשיכים לעבד עד שנוצרים גושי בצק גדולים. 4 יוצרים כדורים קטנים (בערך בגודל אגוז) ומניחים על גבי התבנית במרווחים. 5 נועצים בתוך כל כדור שקד שלם ופוחסים קלות. 6 אופים במשך 10-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות לחלוטין ומתייצבות. 7 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. * העוגיות נשמרות היטב כ-7 עד 10 ימים בצנצנת אטומה היטב. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |