המצרכים :לתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 בקערה טורפים יחד ביצים, שמנת מתוקה, וניל, סוכר ומלח לתערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שאחיד. 4 בקערה קטנה ממיסים את השוקולד. 5 מוסיפים כשליש מהבלילה לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב. 6 מוסיפים את בלילת השוקולד לבלילה הראשית ומקפלים 2-3 פעמים ליצירת דוגמת שיש. 7 יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 35-40 דקות או עד שהעוגה תופחת, מזהיבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי לוין - עוגיו.נט |