טריפל בננות, קצפת וקראמבל שקדיםשילוב המילים פה למעלה כבר עושה לנו טוב, והפעם מדובר בבננות מקורמלות, קצפת בטעם וניל וקראמבל עם שקדים, ככה שטוב לנו פי עשר. אם גם אתם חושבים שזה מדהים, חכו שתראו את ההגשה. קינוח מושלם לאירוח או סתם ככה
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 28/04/15 07:11
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
קינוחים בכוסות, למרות המראה המרשים שלהם, בעצם קלים מאוד להכנה, ורק דורשים הקפדה על הרכבה אסתטית ושימוש בכוסות יפות. הקינוח הבא משלב בננות מקורמלות, קצפת וניל וקראמבל שקדים פריך, והוא חגיגה לחובבי הבננות. המצרכים (8 מנות):לקראמבל השקדים:
לבננות המקורמלות:
לקצפת וניל
אופן ההכנה:1 מתחילים עם קראמבל השקדים: מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד שקדים, קמח, חמאה, סוכר ומלח עד שמתקבלת תערובת פירורית. 3 מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 4 אופים במשך 10-15 דקות או עד שהפירורים מזהיבים. מצננים לחלוטין לפני הרכבת הקינוח. 6 בננות מקורמלות: חותכים את הבננות לקוביות גדולות. 7 מחממים את הסוכר במחבת בינונית עד שהוא הופך לקרמל. 8 כשנוצר קרמל מוסיפים בננות חתוכות, מלח, לימון וחמאה. 9 מנמיכים את גובה הלהבה ומבשלים במשך 3-4 דקות עד שהבננות מקורמלות. מסירים מהאש ומצננים לפני ההרכבה. 11 קצפת וניל: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד. 12 מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים לתוך כוסות בנפח 150 מ"ל עד ל-1/2 מגובהן. מעל מניחים 3-4 חתיכות בננות מקורמלות, מפזרים קראמבל שקדים בנדיבות ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו פבלובה עם קרם וניל ותותים>> חייבים לנסות: ביצה בקן בתוך פטרייה |