המצרכים (30 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה. 2 במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, שמן הקוקוס, הווניל והמלח ומעבדים עד אחידות. 3 מוסיפים טחינה וממשיכים לעבד עד אחידות. 4 מוסיפים מים בהדרגה תוך עיבוד הבצק עד לקבלת גוש בצק אחיד ונוח לעבודה. 5 יוצרים כדורים קטנים מהבצק. 6 מגלגלים את כדורי הבצק בשומשום ומניחים במרווחים על התבניות. 7 אופים 10-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בחלק התחתון אך עדיין מעט רכות. 8 מצננים לחלוטין עד התייצבות. מפזרים אבקת סוכר (חשוב לא לוותר על שלב זה) ומגישים. * העוגיות נשמרות עד שבוע בצנצנת אטומה. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט
חסידים של פופקורן? נראה אם תצליחו לנחש כמה גרגירים מסתתרים כאן בצנצנת
|