1 מחממים תנור ל-150 מעלות (ללא טורבו) ומשמנים היטב את התבנית.
2 קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
3 מוסיפים מלח, וניל וסוכר, וטורפים עד אחידות.
4 מוסיפים את הביצים (אחת אחרי השנייה), וטורפים היטב עד שהן נטמעות בבלילה.
5 מוסיפים שקדים ואבקת אפייה ומקפלים בעדינות רק עד שהבלילה אחידה.
6 יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
7 אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגה תופחת, מתייצבת בשוליים אך עדיין מעט רוטטת במרכז.
8 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. העוגה שוקעת מעט במרכזה בעת הקירור וזה בסדר.
9 גנאש: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
10 יוצקים את הגנאש לשקע של העוגה ומצננים במשך 20-30 דקות במקרר להתייצבות. מגישים בטמפרטורת החדר.
• העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד שבוע.
• במקום שקדים אפשר להשתמש בקוקוס טחון או כל סוג אחר של אגוזים טחונים שאוהבים.
>> בפעם הקודמת הכנו כדורי שוקולד וקוקוס