המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2 בקערה גדולה טורפים יחד את הסוכר, הביצים, השמנת החמוצה, שמן, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים את הקמח, השקדים, הקוקוס ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהתערובת הופכת לאחידה. 4 יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים מעליה את הפטל. 5 אופים במשך כ-40 עד 50 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה יפה, וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. 6 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. * לגרסה בריאה יותר, אפשר להמיר עד חצי מכמות הקמח בקמח מלא. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו יופי של בראוניז שוקולד וחלבה |