המצרכים (12 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, סוכר חום, מלח, וניל וקינמון ומערבלים עד שמתקבלת תערובת קרמית רכה ואוורירית. 3 מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה (מערבלים בין הוספה להוספה). 4 מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 5 מוסיפים קמח, פקאנים טחונים ואבקת אפייה ומערבלים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה. 6 בעזרת 2 כפות או כף גלידה קפיצית ממלאים את השקעים עד 3/4 מגובהם. 7 מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על כל עוגה. 8 אופים במשך 15-22 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 9 מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט לכולנו יש לפחות עוגה אחת מנצחת שהכנו לבד. העלו תמונה של העוגה שלכם לכאן ותוכלו לזכות בפרס. |