1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.
2 טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, הווניל, המלח, הקינמון, קליפת התפוז ומיץ התפוזים והשמן עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לאחידות.
4 יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון.
5 מפזרים שקדים ואופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים עליו.
6 מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
• העוגות נשמרות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
• אפשר להקפיא את העוגות כשהן עטופות היטב עד 3 שבועות.
• אפשר להכין את המתכון גם כעוגה אחת עגולה בתבנית בקוטר 24-26 ס"מ.
>> לבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בשבוע שעבר הכנו עם ארז קומרובסקי חלת זיתים מטריפה