המצרכים :(2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2 טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, הווניל, המלח, הקינמון, קליפת התפוז ומיץ התפוזים והשמן עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לאחידות. 4 יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון. 5 מפזרים שקדים ואופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים עליו. 6 מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. • העוגות נשמרות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. • אפשר להקפיא את העוגות כשהן עטופות היטב עד 3 שבועות. • אפשר להכין את המתכון גם כעוגה אחת עגולה בתבנית בקוטר 24-26 ס"מ.
מקרא:
![]() ![]() |