המצרכים (35 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה. 2 מערבלים במיקסר עם וו גיטרה במהירות גבוהה את החמאה, הסוכר, המלח, תמצית הווניל והקפה, עד לקבלת תערובת קרמית, אחידה ורכה. 3 מוסיפים את הביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 4 מוסיפים את הקמח, הסודה, שיבולת השועל, הקוקוס והשוקולד, ומערבלים עד לקבלת גושי בצק גדולים. 5 מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה ויוצרים כדורים בגודל של אגוז מלך. מניחים את הכדורים במרווחים על גבי התבניות ומשטחים מעט את החלק העליון. 6 אופים במשך 10-13 דקות או עד שהעוגיות זהובות. 7 מצננים לחלוטין ומגישים. * העוגיות נשמרות עד שבוע בצנצנת אטומה. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |