המצרכים :תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 טורפים בקערה את הביצה, הסוכר, הווניל, המלח, המיץ, הקליפה המגוררת והשמן עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור ומערבבים רק עד לאחידות. 4 יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים מעט את החלק העליון. 5 אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגה תפוחה, זהובה ויציבה למגע. 6 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 7 מפזרים אבקת סוכר ומגישים. * מומלץ להגיש את העוגה בטמפרטורת החדר. * ניתן לשמור את העוגה בכלי סגור במקרר עד שבוע. * במקום מיץ קלמנטינות, אפשר להשתמש במיץ תפוזים או מנדרינות באותה כמות. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט
|