המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 פותחים את יריעת הבצק ומחלקים ל-2 חלקים. 2 מורחים את הבצק בשכבה דקיקה של חמאה מומסת ומפזרים סוכר בנדיבות. 3 סוגרים לצורת ספר מהחלק העליון ומהחלק התחתון של כל יריעת בצק. מברישים בעוד קצת חמאה מומסת ומפזרים סוכר. 4 סוגרים שוב לצורת ספר מהחלק העליון ומהחלק התחתון של כל בצק. 5 מברישים שוב בחמאה מומסת, מפזרים סוכר וסוגרים. 6 מברישים את החלק העליון במעט חמאה ומפזרים סוכר. מניחים את גלילי העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לכ-10 דקות. 7 מחממים תנור ל-180 מעלות. 8 פורסים את גלילי הבצק לעוגיות בעובי 1-2 ס"מ ומסדרים באופן מרווח על תבניות מרופדות בנייר אפייה. 9 אופים 15-20 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בצורה אחידה. 10 מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה. * גדולים עליכם הקיפולים האלה? אפשר פשוט לחלק את יריעת הבצק לשניים, ולגלגל כל אחד מהחלקים כמו ספר תורה - משני הכיוונים כלפי פנים. מקפיאים, פורסים ואופים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |