המצרכים (40 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה יחד את הביצים, הסוכר, המלח, הווניל והשמן לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים עד לאחידות. 3 מוסיפים אגוזים, חמוציות ותמרים ומערבבים עד לפיזור אחיד בבצק. 4 בידיים מעט רטובות יוצרים 2 כיכרות מהבצק במרווחים על גבי נייר האפייה. מפזרים מעט סוכר דמררה בחלק העליון של הכיכרות. 5 אופים במשך כ-25-30 דקות עד להזהבה. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 6 חותכים לעוגיות בעובי 1-2 ס"מ ומניחים על גבי תבנית תנור. 7 אופים במשך 10-12 דקות עד להזהבה והתייצבות מוחלטת. מצננים לחלוטין ומגישים. *העוגיות נשמרות בכלי אטום כשבועיים. *אפשר לגוון ולהשתמש בכל סוג אגוזים שאתם אוהבים.
מקרא:
![]() ![]() |