1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
2 מערבבים בקערה יחד את הביצים, הסוכר, המלח, הווניל והשמן לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים עד לאחידות.
3 מוסיפים אגוזים, חמוציות ותמרים ומערבבים עד לפיזור אחיד בבצק.
4 בידיים מעט רטובות יוצרים 2 כיכרות מהבצק במרווחים על גבי נייר האפייה. מפזרים מעט סוכר דמררה בחלק העליון של הכיכרות.
5 אופים במשך כ-25-30 דקות עד להזהבה. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
6 חותכים לעוגיות בעובי 1-2 ס"מ ומניחים על גבי תבנית תנור.
7 אופים במשך 10-12 דקות עד להזהבה והתייצבות מוחלטת. מצננים לחלוטין ומגישים.
*העוגיות נשמרות בכלי אטום כשבועיים.
*אפשר לגוון ולהשתמש בכל סוג אגוזים שאתם אוהבים.
>> לבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בפעם השקודמת הכנו טראפלס קוקוס מטרפים