המצרכים :
אופן ההכנה:1 מסירים את שיני התירס מהקלח בעזרת סכין, וטוחנים מעט במעבד מזון. 2 מוסיפים את החמאה, הביצים, הסוכר, המלח והקמח וטוחנים יחד. 3 משמנים תבנית מלבנית בינונית ומשטחים חצי מהכמות של עיסת התירס. מפזרים את הגבינה הצפתית הרכה ומכסים בחצי השני של העיסה. 4 מפזרים למעלה את הצפתית הקשה (אפשר לערבב אותה עם 50 גרם פרמזן, אם רוצים). 5 אופים בתנור שחומם מראש ל-170-180 מעלות כ-45 דקות, עד שהפשטידה משחימה מכל הכיוונים. >> נזכרתם בארפה של דליה? עוד לא מאוחר להכין!
הפשטידה הזו, ועוד מנות מעולות מהמטבח של דליה, יככבו בראשון הקרוב בערב מיוחד שייערך בקפה רביבה וסיליה.
אלחדף ואפל. מבשלות ביחד | צילום: יחסי ציבור |