המצרכים :לבצק (ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ):
למלית:
לזיגוג:
אופן ההכנה:1 בצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, חמאה, ביצים, חלב, וניל ומלח ולשים במהירות נמוכה-בינונית במשך 10-12 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד ורך. 2 מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך כשעה-שעתיים, או עד שהוא מכפיל את נפחו. 3 מלית גבינה ואגוזים: בקערה בינונית מערבבים יחד גבינה, סוכר, ביצים, וניל ומלח לתערובת אחידה. 4 מוסיפים קורנפלור ואגוזים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5 הרכבת העוגות: על משטח מקומח מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. 6 מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ ומורחים מחצית מכמות המלית בשכבה אחידה ודי דקה. 7 מגלגלים לרולדה הדוקה, חותכים אותה לאורכה ויוצרים צורת בורג. 8 מניחים בתוך תבנית אינגליש קייק וחוזרים על הפעולה עם החלק השני של הבצק ויתרת המילוי. 9 מכסים את העוגות ומתפיחים במשך 30-60 דקות או עד שהן כמעט מכפילות את נפחן. 10 מחממים תנור ל-170 מעלות. 11 מברישים את העוגות התפוחות בביצה טרופה בעדינות. 12 אופים במשך 25-35 דקות או עד שהעוגות מזהיבות ומתייצבות. 13 מברישים את העוגות החמות במעט סירופ מייפל מיד כשהן יוצאות מהתנור ומניחים להן להצטנן מעט לטמפרטורת החדר. 14 לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר. מומלץ להגיש את העוגות חמימות. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס סילאן, מסקרפונה ותאנים ואנחנו עדיין מתקשים להירגע |