המצרכים :לצנצנת של שני ליטר:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה גדולה את שיבולת השועל, השקדים, האגוזים, גרעיני החמניות והדלעת, הקוקוס, השמן, הדבש והמלח לתערובת אחידה. 3 מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים בשכבה אחידה. 4 אופים 15-25 דקות, ומדי פעם מערבבים את הגרנולה כדי שלא תישרף בחלק העליון. הגרנולה מוכנה כשהיא זהובה בצורה אחידה. 5 מצננים לחלוטין. אם רוצים, מוסיפים פירות יבשים חתוכים ומערבבים היטב. 6 שומרים בקופסה אטומה. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר דהרנו פה על עוגת תפוזים בחושה>> איך מכינים ביצה קשה מושלמת? |