המצרכים :לפבלובה
לקרם וניל
לקישוט
אופן ההכנה:1 מכינים את הפבלובה: מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 בקערת מיקסר מקציפים יחד חלבונים ומלח במהירות בינונית-גבוהה עד שמתחיל להיווצר קצף לבנבן. 3 מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה. מגבירים את המהירות וממשיכים להקציף במשך 10-12 דקות. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים וניל. 5 מוציאים את הקערה מהמיקסר ומוסיפים קורנפלור ומיץ לימון. מקפלים בעדינות ובנחישות את התערובת עד שהקורנפלור והמיץ נטמעים. 7 יוצקים את המרנג על התבנית ויוצרים צורה עגולה עם שקע במרכז. 8 אופים במשך כ-5 דקות. לאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל-110 מעלות וממשיכים לאפות עוד שעתיים. 9 מצננים לחלוטין לפני שממלאים ומגישים. 10 מכינים את קרם הווניל: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר, תמצית וניל ואינסטנט פודינג עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד. 11 ממלאים את שקע הפבלובה בקרם ושומרים במקרר עד ההגשה. 12 קישוט: בקערה קטנה שמים קוביות תותים, סוכר, לימון וברנדי ומערבבים היטב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך כשעה עד שהתותים מגירים מעט נוזלים. 13 מקשטים את הפבלובה עם המרשמלו, התותים ומעט רוטב ומגישים מיד. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט. >> בשבוע שעבר הכנו קיש עגבניות שרי, מוצרלה ובזיליקום >> נסו גם את המתכון הזה לאורז עם ירקות ונקניקיות |