המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה. 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה, סוכר, סוכר חום, מלח וקפה לתערובת אחידה וקרמית. 3 מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת. 4 מוסיפים קמח, קוואקר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, אגוזים ושוקולד ומערבלים רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. 5 יוצרים כדורים בגודל אגוז מהבצק ומניחים במרווחים על גבי התבניות. 6 משטחים מעט את הכדורים. 7 אופים במשך 10-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות בשוליים אך עדיין מעט רכות במרכז. 8 מצננים לחלוטין על רשת ומגישים. הערות: * שומרים בצנצנת אטומה עד 10 ימים. * אפשר להשתמש בכל אגוז אחר שאוהבים, באותה כמות. * אפשר להשתמש בשוקולד צ'יפס מריר, חלב או לבן. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |