המצרכים (12 מנות):כמות ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה, סוכר, וניל ומלח עד שמתקבלת תערובת קרמית, אוורירית ובהירה. 3 מנקים את דפנות המיקסר באמצעות מרית ומוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך ערבול בין הוספה להוספה. 4 מוסיפים יוגורט, חלב ומים ומערבלים עד שהם נטמעים בתערובת. 5 מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבלים עד שהתערובת אחידה. 6 מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבלים רק עד שהם נטמעים באופן אחיד בתערובת. 7 יוצקים את התערובת לתבניות ומיישרים את החלק העליון. 8 אופים במשך 30-40 דקות או עד שקיסם הננעץ בחלק העליון יוצא עם פירורים לחים. 9 מצננים בטמפרטורת החדר, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |