המצרכים (8 מנות):לתבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ:
לקרם שוקולד:
לקראמבל:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית. 2 חותכים את הבננות לפרוסות ומניחים חצי מהן בתחתית התבנית. 3 קרם שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 4 יוצקים את קרם השוקולד בשכבה אחידה על גבי פרוסות הבננה ומפזרים מעליו את יתרת הבננות. 5 קראמבל: במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, שקדים, סוכר, חמאה, מלח ווניל ומעבדים יחד עד שמתקבלת תערובת פירורית. 6 מפזרים את הקראמבל בשכבה אחידה על גבי פרוסות הבננה ומוסיפים שקדים פרוסים. 7 אופים 20-15 דקות או עד שהקראמבל מזהיב. 8 מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם. * במקום שקדים אפשר להשתמש בכל סוג אחר של אגוזים שאוהבים. * לגרסה טבעונית – משתמשים ב-75 גרם שמן קוקוס קר במקום החמאה בקראמבל, ובקרם קוקוס בכמות זהה לשמנת המתוקה בקרם השוקולד. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו כאן מאפינס תפוזים ומייפל חורפיים |